Εταιρεία
Να κάνουμε την απόλαυση, πιο γευστική!

Δεν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το τρόφιμο. Αυτή η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη της Eclectus. Αγάπη για τη δημιουργία, αγάπη για την ποιότητα. Ότι παράγουμε είναι αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης, πολλών δοκιμών και φυσικά χρήσης ποιοτικών πρώτων υλών. Ανάμεσα στις τόσες επιλογές που έχουμε να επιλέξουμε, επιλέγουμε αυτές που θεωρούμε ως καλύτερες. Είμαστε σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο και για αυτό δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Επιζητούμε την καινοτομία αλλά πάντα τη διανθίζουμε με παράδοση. Δεν γίνεται άλλωστε να υπάρξει πρόοδος χωρίς παράδοση. Με επίκεντρο τη σωστή διατροφή, σκεφτόμαστε έξω από τα όρια.

Γεύση

Να κάνουμε την απόλαυση πιο γευστική. Αυτό είναι το όραμα μας για την Eclectus. Και θα το κάνουμε πράξη ακροώμενοι τις ανάγκες των καταναλωτών και τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και δημιουργώντας μια παλέτα προϊόντων που θα σας συντροφεύουν οποιαδήποτε στιγμή της καθημερινότητας. Άλλωστε, η ζωή οφείλει να είναι γεμάτη μικρές απολαύσεις!

Βιωσιμότητα

Για όλα αυτά όμως επιβάλλεται κάθε στάδιο από την αρχή μέχρι το τέλος να περνάει από αυστηρό έλεγχο.  Κάθε πρώτη ύλη που παραλαμβάνουμε ελέγχεται και αν πληροί τις προϋποθέσεις περιμένει υπομονετικά τη σειρά της για παραγωγή. Παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση και αποστολή των προϊόντων γίνονται σε σύγχρονο χώρο με σύγχρονο εξοπλισμό, με συγκεκριμένες διαδικασίες, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν που δημιουργήθηκε για εσάς, φτάνει στα χέρια σας όπως ακριβώς το είχαμε φανταστεί.

Πάθος

Την ποιότητα και τη γεύση που θέλαμε να έχει το πρωϊνό ή το σνακ μας την ψάχναμε επίμονα αλλά δεν τη βρίσκαμε. Αποφασίσαμε να τη δημιουργήσουμε. Είμαστε ο Στέλιος και η Μαρία και δημιουργήσαμε την Eclectus. Δύο νέοι άνθρωποι με εμπειρία στον κλάδο της παραγωγής τροφίμων και της εστίασης, που με οδηγό την έμπνευση και την πρωτοτυπία αποφασίσαμε να φτιάξουμε νέες γευστικές διαδρομές και να φωτίσουμε την απόλαυση σας. Αναπτύξαμε λοιπόν προϊόντα που θα αποτελέσουν ιδανική επιλογή για όποια στιγμή εσείς επιλέξετε. Όλα αυτά όσο πιο φυσικά και υγιεινά γίνεται. Γιατί στον καταναλωτή βλέπουμε τον εαυτό μας.

Ποιότητα

Απόλαυση χωρίς ποιότητα δεν γίνεται. Και ποιότητα χωρίς καλή πρώτη ύλη επίσης δεν γίνεται. Για τον λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη σημασία στην εύρεση της πρώτης ύλης που θα καλύπτει τα κριτήρια μας. Αποξηραμένα φρούτα χωρίς προσθήκη ζάχαρης και βιολογικά δημητριακά είναι δύο μόνο από τις βασικές κατηγορίες υλών που χρησιμοποιούμε. Επιλέγουμε προσεκτικά και αξιολογούμε διαρκώς τους προμηθευτές μας και όπου είναι δυνατό διατηρούμε και προσωπική επαφή έτσι ώστε να διασφαλίσουμε κατά το μέγιστο δυνατό την ποιότητα σε αυτά που παράγουμε.